اسیدی شدن بدن و ارتباط آن با بروز بیماری ها (بخش دوم) | بیماری

: اسیدی شدن بدن و رابطه اون با بروز بیماریا (بخش دوم)

: اسیدی شدن بدن و رابطه اون با بروز بیماریا (بخش دوم)

تندرستی و تغذیه, دانستنیهای پزشکی, دسته بندی نشده

ارسال دیدگاه
۳۱۶ بازدید

بدیش اینه نمیشه همه پسماندهای اسیدی رو از بدن دفع کرد. از اونجا که PH خون همیشه باید قلیایی باشه، بدن اجازه نمی ده که پسماندای اسیدی وارد جریان خون شن و اونا رو در نقاطی از بدن ذخیره می کنه. ذخایر چربی بدن در عین حال محل ذخیره پسماندهای اسیدی هم هستن. اما این چربیا مشکلاتی در محل ذخیره شده ایجاد می کنن. ذخیره پسماندهای اسیدی در بافتای چربی موجب چاقی و بیماریای طولانی دیگه می شه.

اسیدی شدن و سرطان

و این یه اصله که هر بافت و مایعی که اسیدیه اندازه اکسیژن موجود در اون پایینه پس، اسیدی شدن شدید به وجود اومده به وسیله نبود وجود اکسیژن کافی در بدنه. در بافتایی که اکسیژن کافی موجود نیس، سلولا قادر به تولید انرژی کافی نیستن چون واسه سوزوندن ماده غذایی و تبدیل اون به انرژی، به اکسیژن نیاز دارن. در اثر کمبود انرژی، سلولا علاوه بر اینکه نمی تونن وظایف خود رو خوب بکنن قادر به بازسازی و بازسازی خود و بازسازی DNA هم نیستن.

دکتر اتو واربورگ پس از کشف رابطه بین کاهش اکسیژن در بافتا و ایجاد سرطان، جایزه نوبل پزشکی رو بدست آورد. دکتر واربورگ به چگونگی سوخت و ساز سلولای سرطانی فهمید و ثابت کرد که سلولای سرطانی در محیطایی که نمی تونن اکسیژن پیدا کنن، از راه تخمیر قند و تبدیل اون به انرژی رشد می کنن.

سلولای سالم در محیط خالی از اکسیژن نمی تونن زنده بمونن اما سوال اینه که سلولای سرطانی چیجوری در اینجور محیطی رشد می کنن؟ سلولای سرطانی از یه سلول پیشرفته آدم به یه سلول ابتدایی تبدیل شده و مانند سلولای ابتدایی گیاهان بدون اکسیژن هم می تونن انرژی تولید کنن. سلولای آدما و حیوانات بر خلاف سلولای گیاهان فقط می تونن به کمک اکسیژن انرژی تولید کنن و در اثر نبود اکسیژن کافی به سلولای سرطانی تبدیل می شن. سلولای سرطانی با به کار گیری قندا افزایش پیدا میکنن. این سلولا اصلاً احتیاجی به اکسیژن ندارن و فقط به قند احتیاج دارن که واسه کسب قند بیشتر، نیازمند خون و رگای خونی بیشتری هستن.

اگه بخوام به شکل بسیار ساده، چگونگی سوخت و ساز سلولای سرطانی رو توضیح بدیم، باید  بگیم که براثر افزایش بار اسیدی بدن، بعضی از سلولا آسیب دیده و می میرن. در این مرحله هیچ مشکلی به وجود نمیاد چراکه به جای اونا سلولای جدیدی تشکیل می شن، اما بعضی وقتا بعضی از سلولای آسیب دیده از بین نرفته و خود رو با محیط نوین منطبق میسازن و در این محیط اسیدی و بدون اکسیژن شروع به رشد و افزایش می کنن. این سلولا هیچ کدوم از وظایف خود رو انجام نمی دن، در برابر سیستم ایمنی بدن مقاوم هستن، به دستوراتی که از مغز صادر می شه پاسخی نمی دن، بسیار افراطی و غیر اصولی رشد و افزایش پیدا میکنن، سلولای دور و بر خود رو هم آلوده ساخته و مثل خود می کنن، این سلولا همون سلولای سرطانی هستن.

امروزه بیشتر درمانا معطوف به نابود کردن تومورهای سرطانی هستن و درمانایی که بتونن مانع از تبدیل سلولای سالم به سرطانی شن بسیار نادر هستن. این در حالیه که اسیدی بودن بدن بیماران سرطانی نسبت به افراد سالم از روی PH ادرار و آب دهانشون به طور کاملً رو و قابل تشخیصه و اندازه اکسیژن موجود در بافتای این بیماران شدیدا پائینه. سلولای سرطانی به اسید زیاد و اکسیژن کم علاقه دارن.

در بافتی که از اکسیژن بالایی برخورداره سلول سرطانی یافت نمی شه و وجود اکسیژن زیاد فقط در محیط قلیایی ممکن است.

افزایش اندازه کلسترول

وجود کلسترول در بدن آدم بسیار لازمه؛ چون هورمونایی چون استروژن، تستوسترون و پروژسترون و بقیه هورمونای مهم، از کلسترول ساخته می شن. ۸۰ درصد کلسترول به وسیله کبد تولید می شه و ۲۰ درصد اون از راه مواد غذایی وارد بدن می شه. بر اثر اسیدی شدن،کلسترول بیشتری به وسیله کبد تولید می شه تا با کنترل اسید به حفاظت از جداره عروق بپردازه. اسید آویزون در خون بر اثر تبدیل شدن به پلاکای کلسترولی به اسیدی جامد تغییر شکل داده و اینجوری نمی تونه تاثیری بر PH خون دارا باشن و به رگا آسیب وارد کنن.

چربیای اشباع شده چربیایی هستن که از پروتون، اشباع شدن و الکترون اضافی واسه از دست دادن ندارن و چون نمی تونن اکسید شن، از اکسید شدن دیواره رگا هم نمی تونن جلوگیری کنن. چربیای اشباع شده پر از پروتون بوده و اسیدی هستن و چربیای اشباع نشده پر از الکترون بوده و قلیایی هستن. به نظر می رسه افزایش کلسترول به وجود اومده به وسیله تغذیه اسیدیه؛ براثر افزایش بار اسیدی، کبد کلسترول بیشتری تولید می کنه و این تدبیر هوشمندانه بدن، واسه مراقبت از خوده.

ایجاد پوکی استخون

مهم ترین ماده قلیایی بدن کلسیمه و بیشترین ذخایر کلسیم بدن، استخوانا هستن. ۹۹ درصد کلسیم بدن در استخوانا ذخیره شده و مابقی در مایعات بدن و بقیه بافتا واسه انجام وظایف مهم تری جای گرفتن. کلسیم موجود در خون واسه خنثی کردن اسیدها استفاده می شه اما با افزایش بار اسیدی، کلسیم خون تموم شده و کلسیم لازم از استخوانا به خصوص استخون لگن، استخون پاها و ستون فقرات و هم اینکه دندانا استخراج شده و صرف خنثی کردن اسیدا می شه. به خاطر همین با گذشت زمان از تراکم این استخوانا کم شده و پوکی استخون ایجاد می شه.

جهت پیشگیری از دچار شدن به پوکی استخون، مصرف مواد غذایی کلسیم دار پیشنهاد می شه تا  بدن به جای به کار گیری کلسیم استخوانا، از کلسیم مواد غذایی واسه خنثی کردن اسیدها استفاده کنه و مانع از کاهش تراکم استخون ها شه. مواد غذایی که از استخوانا مراقبت می کنن، مانع اسیدی شدن بدن هم می شن. این مواد غذایی به دلیل داشتن کلسیم، جزو مواد غذایی قلیایی حساب می شن.

هر چه اندازه پوکی استخون شدیدتر باشه، اندازه بار اسیدی بدن هم بیشتر خواهد بود.

در دوران جوونی بار اسیدی بدن هم پایینه چون اسیدی شدن فرآیندیه که با گذشت زمان ظاهر می شه. دلیل بروز پوکی استخون در سنین بالا اینه که بدن توانایی دفع اسید به وسیله روشای نرمال و طبیعی رو از دست میده و کم کم کلسیم و منیزیم بیشتری از استخوانا میگیره. جهت جلوگیری از دچار شدن به پوکی استخون، علاوه بر اینکه باید از مواد غذایی پر از کلسیم و منیزیم استفاده شه، باید مصرف غذاهای اسیدی رو هم به کمترین اندازه برسونه.

روزانه واسه خنثی کردن اسیدها ۵۰ میلی گرم کلسیم مصرف می شه که مقدار زیادی به نظر نمی رسه اما با گذشت زمان این مقدار بیشتر شده و به ۴۰۰٫۰۰۰ میلی گرم زیاد می شه که برابر با نصف کلسیم موجود در استخون زنان و یه سوم کلسیم موجود در استخون مردونه. به صورت میانگین با گذشت زمان، زنان ۲/۱ و مردان ۳/۱ تراکم استخون خود رو از دست میدن.

بقیه مریضی های در رابطه با اسیدی شدن

  • هممون از رابطه بین اسیدی شدن و پوسیدگی دندون ها آگاه هستیم؛ کودکانی که شیرینی زیادی می خورن به دلیل اسیدی شدن به وسیله شیرینیا، دندون هاشون سریع تر می پوسد. محیط اسیدی و شیرینیا زمینه رو واسه رشد و افزایش باکتریا جفت و جور می کنن و در آخر موجب شل شدن لثه و لق شدن دندون ها می شه.
  • ماده معدنی ید در محیط قلیایی کارکرد بهتری داره که بر اثر اسیدی شدن و کاهش اثر اون، کارکرد غده تیروئید هم کم شده و کم کاری تیروئید و زیاد شدن وزن رو به دنبال داره.
  • پروتئین کلاژن موجود در پوست، بر اثر اسیدی شدن سخت شده و منتهی به چین و چروک و خشکی پوست می شه. چون پوست خاصیت ارتجاعی خود رو از دست میدن. اثر اسیدی شدن بر پیری پوست بسیار بیشتر از اون هستش که تصور می کنیم.
  • اسیدی شدن در بی خوابی، افسردگی و کاهش حافظه هم اثر میذاره. هورمون ملاتونین هورمون خواب است که باید با سلولا در رابطه باشه. هورمون سروتونین واسه جلوگیری از افسردگی در بدن ترشح می شه و واسه داشتن حافظه ای قوی، باید نورونای دستگاه عصبی با هم در رابطه باشن.

همونطور که مشاهده می کنین بیماریایی مثل چربی خون، پوکی استخون، سرطان و سلولیت بیماریای غیر مرتبطی به نظر می رسن، اما در واقع نقطه مشترک در دچار شدن به همه این بیماریا اسیدی بودن بدنه. بیماریای به وجود اومده به وسیله اسیدی شدن بدن یه شبه ایجاد نمی شن که بشه یه شبه اونا رو درمان کرد، بلکه باید سبک زندگی عادی رو به سبک زندگی قلیایی عوض کرد.

منبع

برگرفته از کتاب راز خلاص شدن از تموم بیماریام، مسعود علی نژاد

جمع آوری

دکتر افسانه امین غفوری

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *