اسیدچرب روغن ماهی چه عوارضی در پی دارد؟! | تغذیه سالم

وجود اسیدهای چرب امگا ۳ در روغن ماهی و خوردن زیادتر از اندازه اون می تونه خیلی به نفع خانوما نباشه و واسه اونا دردسر ساز شه.

اسیدچرب روغن ماهی

اسیدچرب روغن ماهی | امروزه خیلیا به کمبود ویتامین D گرفتار هستن و از این موضوع رنج می برن.خانمایی که با کمبود ویتامین D مواجه هستن،بیشتر خوردن روغن ماهی رو در برنامه روزانه خود قرار میدن.

یه مطالعه بزرگ و درازمدت فرانسوی میگه، زنائی که مقادیر زیاد گوشت،

ماهی، تخم مرغ و دیگه غذاهای غنی از بعضی اسیدهای چرب رو مصرف می کنن،

ممکنه در خطر بیشتری واسه دچار شدن به دیابت نوع ۲  باشن.

این یافته ً بر روش سنتی تفکر در مورد رژیم تأثیرگذار هستش، چون همه از

فواید این گروه از مواد مغذی که شامل اسیدهای چرب غیر اشباع امگا ۳ موجود در ماهی می شه، دم میزنن.

اسیدچرب روغن ماهی چه عوارضی به دنبال داره؟!

اسیدچرب روغن ماهی

مؤلفان مطالعه، گای فاگراتسی و کورتنی دو، که هر دو اپیدمیولوژیستایی از مرکز

تحقیق اپیدمیولوژی و سلامت جمعیت در مؤسسه INSERM فرانسه هستن، گفتن:

«منابع اصلی اسیدهای چرب مضر در مطالعه ما گوشت و ماهی/غذای دریایی بودن.»

محققان گفتن که به باور اونا شک نداشته باشینً جا داره که مردم از مصرف گوشت خود کم کنن، چراکه بسیاری افراد بسیار بیشتر از نیازای تغذیه ای خود گوشت مصرف می کنن.

مؤلفان مطالعه گفتن: «با این حال، ما اون قدر فرا نمیریم که بگیم ماهی دیگه یه انتخاب سالم و مطمئن نیس. به تحقیقات دیگری نیازه و ما فقط در گروهی تماشاگر این رابطه بودیم که بیشترین اندازه مصرف این اسیدهای چرب رو داشتن.»

سلامانه

.

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *